• KLUB TRŽIŠKIH ŠTUDENTOV

  Kjer se vedno kaj dogaja!

 • Klub tržiških študentov » Kulturatitle_li=Zabava » Nina Pušlar #malodrugace
  Objavljeno: 27.2.2016, ktstrzic

  Nina Pušlar #malodrugace

  Vabimo vas na koncert Nine Pušlar v Kulturni center Tržič v soboto, 26. marca 2016, ob 19. uri.

  Gostje večera: Mladinski pevski zbor OŠ Bistrica

  Prodaja vstopnic;
  KTŠ (uradne ure): 7€ dijaki/študentje, ostali: 10€
  TPIC TRŽIČ: 10€ (nakup možen do 25.3.)
  KULTURNI CENTER: 12€ (nakup možen samo na dan dogodka, od 17.30 ure dalje)

  Deseto obletnico svoje kariere in velike načrte bo Nina pričela uresničevati že z Valentinovimi koncerti pod logom #malodrugace in pomladnimi koncerti ob dnevu žena, hkrati pa napoveduje, že peti studijski album, in večjo koncertno turnejo za jesen.

  Nina pravi, da so sanje zato, da se jih živi. Nedvomno je del svojih sanj uresničila septembra 2015, ko je svojo desetletko praznovala z nepozabim koncertom v ljubljanskih Križankah in s hkratno izdajo novega albuma – oboje #malodrugace. Zgodba pa se ni ustavila tam, ampak se še kar nadaljuje…in postaja vedno večja…

  Mlada glasbenica je med širšim občinstvom priljubljena zaradi svojega glasbenega ustvarjanja in odličnih koncertov, naročniki pa cenijo 100% profesionalnost nje in ekipe. Je mlada, uspešna in ambiciozna oseba, ki sledi svojim sanjam in jih uspešno uresničuje. Nastopa s spremljevalno skupino, katere glasbeniki v Sloveniji sodelujejo z najboljšimi izvajalci (kot je na primer Jan Plestenjak) in so soustvarjali mnoge oddaje z živim bandom na RTV Slovenija (Hri-Bar, Zvezde pojejo in Parada) in festivale (MMS 2013-15,…). Glasbeniki v spremljevalni skupini so: Janez Skaza (kitara, vokal), Aleš Ogrin (klaviature), Giovanni Toffoloni (bas kitara) in Tomi Purič (bobni, spremljevalni vokal in vodja skupine).

  Po koncertu ste vabljeni, da spoznate Nino, njeno ekipo, da dobite kakšen podpis in fotko in da skupaj izmenjate par besed. Zato se od 21.30 ure dalje dobimo v kavarni PEKORINO, da se podružimo z Nino in bandom!

   

  © 2011 KLUB TRŽIŠKIH ŠTUDENTOV. Vse pravice pridržane. | Balos 4, 4290 Tržič | ktstrzic@gmail.com


  Za ogled priporočamo Internet Explorer 8+, Firefox 3+, Chrome, zaslon 1024 x 768 ali večji.
  Implementacija: Melom d.o.o. Tržič